–Χαλκιδική Νέα Πλάγια – Φλογητά–

Νέα Πλάγια Φλωγητά Minivan taxi

Νέα Πλάγια Φλωγητά MinivanΜεταφορά στα Νέα Πλάγια Φλωγητά με Minivan taxi

Στη Χαλκιδική τα Νέα Πλάγια-Φλογητά είναι παραθαλάσσια χωριά. Η τοποθεσία του είναι 44 χλμ από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Είναι σχεδόν 30 λεπτά για να φτάσετε εκεί.

Είναι ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που αποτελεί μια μάλλον ιδανική λύση για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για ταξίδια το Σαββατοκύριακο. Οι παραλίες είναι αμμώδεις, οπότε το νερό είναι κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά. Κατά μήκος της ακτής υπάρχουν επίσης πολλά beach bars. Είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μπορείτε να επισκεφθείτε το Mediterranean Cosmos Mall για να κάνετε κάποια ψώνια. Είναι μια μάλλον ιδανική λύση για κάποιον να χαλαρώσετε και να έχουν ανεμιστήρα. :

Transfers Type

mercedes2020a600x400

Private Car Service

1-4 Passengers

from : 57€

MINIVAN600x400

Minivan Service

1-8 Passengers

from :70€

MINIVAN_TAXI600x400

Minivan + Τaxi

Up to 12 Passengers

from :120€

MINIVAN600x400

2 Minivans

Up to 16 Passengers

from :130€

 

 

 

Τοποθεσίες σε Νέα Πλάγια Φλογήτα
Ξενοδοχεία που μπορείτε να μείνετε σε Νέα Πλάγια-Φλογητα (σύνδεσμοι)

Άλλες τοποθεσίες που μπορείτε να μείνετε στα Νέα Πλάγια-Φλογητα :

Argo Beach -,- Aggelos Apartments -,- Argiro Rooms -,- Callista Suites -,- Elia Beach suites -,- Gioulis apartments -,- Hotel Horizontas -,- Hermanos apartments to let -,- Karanasios -,- Kochyli Garden studios -,- Mavridis House -,- Manolis House -,- Navy Blue Studios -,- Souzana Rooms -,- Studios Stelios -,- Topouzis -,- Vasileiadou Coastal rooms -,-Blue & White Luxury Apartments-,-Flogita Beach Apartments-,-Horizontas Hotel-,-Panorama Apartments-,-Theano Apartments-,-Theva’s Apartment-

Μεταφορά Minivan στην Νέα Πλάγια-Φλογητά

Η Θεσσαλονίκη Minivan Transfers αναλαμβάνει τις μεταφορές σας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς τα Νέα Πλάγια-Φλογητά με όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία. Πρώτα απ ‘όλα, ο στόλος μας είναι πάντα καθαρός και καλά συντηρημένος. Οι οδηγοί μας είναι πάντα ευγενικοί και εξυπηρετικοί, καθώς είναι πάντα πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επιβατών. Συμπερασματικά, η ποιότητα των υπηρεσιών μας στοχεύει να προσφέρει ένα άνετο, ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι.

Ειδικευόμαστε σε ιδιωτικές μεταφορές και μεταφορές για μικρού μεγέθους γκρουπ, επαγγελματίες ταξιδιώτες και οικογένειες.

Λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας επαγγελματική προσωπική εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές.

Τακτοποιήστε τις μεταφορές με ταξί, Minivan στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη, εκ των προτέρων και ξεκινήστε τις διακοπές σας χωρίς άγχος.

Πώς να κλείσετε τη μεταφορά σας με Minivan στην Νέα Πλάγια-Φλογητά

Εφόσον θέλουμε να είμαστε η νούμερο ένα επιλογή σας, ο ιστότοπός μας σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας γρήγορα και εύκολα. Σε περίπτωση που η ζητούμενη υπηρεσία ή ο προορισμός σας δεν είναι διαθέσιμος, στείλτε μας ένα email. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.


Έχουμε δημιουργήσει προσεκτικά το σύστημα κρατήσεων μας προκειμένου να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να κάνουν κράτηση για τις μεταφορές τους εύκολα και γρήγορα:

  1. Εισάγετε ημερομηνία και ώρα αναχώρησης.
  2. Επιλέξτε Τοποθεσία παραλαβής  “Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης”.
  3. Επιλέξτε “Νέα Πλάγια ή Φλογητά”  για τοποθεσία αποβίβασης.
  4. Μετά από αυτό εισάγετε τον αριθμό επιβατών (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών).
  5. Επιλέξτε είτε μεταφορά μονής διαδρομής είτε μεταφορά μεταφοράς.
  6. Επιλέξτε τότε το όχημα που θέλετε.
  7. Προσθέστε τα επιπλέον αντικείμενά σας (όπως αποσκευές κ.λπ.).
  8. Προχωρήστε για να δείτε τελικά.

Γράψτε στη φόρμα “λεπτομέρειες χρέωσης” στη “Πρόσθετες πληροφορίες” τη διεύθυνση τοποθεσίας σας και άλλες πληροφορίες (όπως το όνομα του ξενοδοχείου).

Οι τιμές των ξενοδοχείων ή των τοποθεσιών που βρίσκονται στο ίδιο χωριό είναι οι ίδιες

Μόλις κλείσετε τη μεταφορά σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει όλα τα στοιχεία της μεταφοράς σας, μαζί με τα στοιχεία του οδηγού σας. Εάν προτιμάτε να κανονίσετε τη μεταφορά σας μέσω email ή τηλεφώνου, επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το διευκολύνουμε επίσης.

Κάντε κράτηση για μεταφορά αεροδρομίου τώρα, ώστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας με οικονομικό κόστος.

Επιστροφή