.Καλλιθέα (Όλοι οι Προορισμοί)

Καλλιθέα Μεταφορά

Καλλιθέα Μεταφορά

Καλλιθέα Μεταφορά

Καλλιθέα με μεταφορά ταξί Minivan στη Χαλκιδική. Καλλιθέα, η Καλλιθέα βρίσκεται σε απόσταση 78 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός στη Χαλκιδική. Στην πραγματικότητα είναι το πιο δημοφιλές χωριό του πρώτου δακτύλου της Χαλκιδικής. Βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας. είναι ιδανική για διακοπές. Οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν τις χρυσές αμμώδεις παραλίες, τα καταγάλανα νερά.

Βρίσκεται στην παραλία και έχει έντονη τουριστική και οικονομική ανάπτυξη λόγω μεγάλων, οργανωμένων τουριστικών ξενοδοχείων, όμορφων παραλιών και φιλικών ανθρώπων.

Η απόσταση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι 57 λεπτά και μπορείτε να επιλέξετε για τη μεταφορά σας τύπο οχήματος όπως ταξί, μίνι βαν, μίνι λεωφορείο και λεωφορείο.

 

Transfers Type

mercedes2020a600x400

Private Car Service

1-4 Passengers

from : 78€

MINIVAN600x400

Minivan Service

1-8 Passengers

from :100€

MINIVAN_TAXI600x400

Minivan + Τaxi

Up to 12 Passengers

from :170€

MINIVAN600x400

2 Minivans

Up to 16 Passengers

from :190€

 

 

Τοποθεσίες στην Καλλιθέα
Ξενοδοχεία που μπορείτε να μείνετε στην Καλλιθέα (σύνδεσμοι):

Άλλες τοποθεσίες που μπορείτε να μείνετε στην Καλλιθέα:

– Afroditi apartments -,- Alkyonis studios -,- Antoniadou apartments -,- Antonia studios -,- Big Blue Studios -,- Brother’s House -,- Country Inn -,- Casa Mameli –  -Centrum -,- Delfini -,- Drenos Rooms -,- Erzo Studios -,- Kondilenias House -,- Loginos Studios -,- Maria Hotel-,- Maya Bay -,- Nostos hotel -,- Orchidea Hotel – – Olympia Studios -,- Phyllis apartments -,- Rappos studios -,- Sante -,- Studios & apartments Margarita -,- Tzogalis apartments -,- Villa Magdalini -, -Giorgio Apartments, -Margarita Sea Side Hotel, -Meli House Hotel, -Oceanis Hotel, -Toroneon Studios

Οι Υπηρεσίες μας

Το Thessaloniki Minivan Transfers προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες minivan με κομψότητα, άνεση και ασφάλεια. Η online κράτηση είναι ένας τρόπος να κάνετε την κράτησή σας εύκολα και αποτελεσματικά. Θέλουμε τα βέλτιστα πρότυπα εξυπηρέτησης, ώστε οι μεταφορές μίνι βαν στη Θεσσαλονίκη να είναι η καλύτερη επιλογή για τους πελάτες μας.

Μεταφορά Καλλιθέα μεταφορά με Minivan

Η Θεσσαλονίκη Minivan Transfers αναλαμβάνει τις μεταφορές σας από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προς την Καλλιθέα όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία. Πρώτα απ ‘όλα, ο στόλος μας είναι πάντα καθαρός και καλά συντηρημένος. Οι οδηγοί μας είναι πάντα ευγενικοί και εξυπηρετικοί, καθώς είναι πάντα πρόθυμοι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των επιβατών. Συμπερασματικά, η ποιότητα των υπηρεσιών μας στοχεύει να προσφέρει ένα άνετο, ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι.

Ειδικευόμαστε σε ιδιωτικές μεταφορές και μεταφορές για μικρού μεγέθους γκρουπ, επαγγελματίες ταξιδιώτες και οικογένειες.

Λειτουργούμε 24 ώρες την ημέρα – 7 ημέρες την εβδομάδα, προσφέροντας επαγγελματική προσωπική εξυπηρέτηση σε οικονομικές τιμές.

Τακτοποιήστε τις μεταφορές με ταξί, Minivan στη Θεσσαλονίκη ή από τη Θεσσαλονίκη, εκ των προτέρων και ξεκινήστε τις διακοπές σας χωρίς άγχος.

Πώς να κλείσετε τη μεταφορά σας με Minivan στην Καλλιθέα

Εφόσον θέλουμε να είμαστε η νούμερο ένα επιλογή σας, ο ιστότοπός μας σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας γρήγορα και εύκολα. Σε περίπτωση που η ζητούμενη υπηρεσία ή ο προορισμός σας δεν είναι διαθέσιμος, στείλτε μας ένα email. Θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε.


Έχουμε δημιουργήσει προσεκτικά το σύστημα κρατήσεων μας προκειμένου να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να κάνουν κράτηση για τις μεταφορές τους εύκολα και γρήγορα:

  1. Εισάγετε ημερομηνία και ώρα αναχώρησης.
  2. Επιλέξτε Τοποθεσία παραλαβής  “Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης”.
  3. Επιλέξτε “Καλλιθέα”  για τοποθεσία αποβίβασης.
  4. Μετά από αυτό εισάγετε τον αριθμό επιβατών (συμπεριλαμβανομένων των παιδιών).
  5. Επιλέξτε είτε μεταφορά μονής διαδρομής είτε μεταφορά μεταφοράς.
  6. Επιλέξτε τότε το όχημα που θέλετε.
  7. Προσθέστε τα επιπλέον αντικείμενά σας (όπως αποσκευές κ.λπ.).
  8. Προχωρήστε για να δείτε τελικά.

Γράψτε στη φόρμα “λεπτομέρειες χρέωσης” στη “Πρόσθετες πληροφορίες” τη διεύθυνση τοποθεσίας σας και άλλες πληροφορίες (όπως το όνομα του ξενοδοχείου).

Οι τιμές των ξενοδοχείων ή των τοποθεσιών που βρίσκονται στο ίδιο χωριό είναι οι ίδιες

Μόλις κλείσετε τη μεταφορά σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει όλα τα στοιχεία της μεταφοράς σας, μαζί με τα στοιχεία του οδηγού σας. Εάν προτιμάτε να κανονίσετε τη μεταφορά σας μέσω email ή τηλεφώνου, επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το διευκολύνουμε επίσης.

Κάντε κράτηση για μεταφορά αεροδρομίου τώρα, ώστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας με οικονομικό κόστος.

 

Επιστροφή